Consider it done!


Så där ja. Nu har jag suttit några timmar för att bli klar med bilden!

Peacock

Här är en liten sneak peak på vad jag sysslar med :)

Blev sugen på att måla en till färggrann fågel efter kolobrin så då fick det självklart bli en påfågel! Jag målar med mina nya tuschpennor. Dom är inte JÄTTEBRA (lite för blöta) fast sen så kostade ju paketet typ 29.90 kr på Ullared!

Hehe men jag ska nog lyckas. Ska måla stjärtfjädrar också. Orkade inte skissa allt nu bara. Ville börja med färgerna så fort som möjligt! :)


Men nu är det sent och det är dags att knyta sig så får fortsätta en annan dag!

Color my world!

Sitter och kollar vilka tuschpennor som fortfarande fungerar för
nu skall det lämnas plats för mina nya tuschpennor också! :)


:)


Var på en liten examen-tillställning i helgen för att fira att min kusin blivit
Fröken Frida! Hon har alltså blivit lärare :)

Bjuder på en bild också där man får se hur min älskling alltid ska se mongo ut på bilder! Men han är ändå helt dreamy... <3 Haha typ. Men det var kul att gratta kusinen iaf. Hoppas det blir kul att vara lärare!

Love to laugh

Åh så kul vi hade på lunchen, innan jag åkte till Ullared! Alla bröt ihop i ett stort skrattanfall! Det gjorde ont i magen - kramp. Och jag hade svårt att andas! Några grät, inklusive mig! Haha vad härligt det är att SKRATTA!

Och så minns man inte ens vad det var som var SÅ roligt.. Fast det började typ i omogen runkhumor (som visualiserades) och så brakade det loss av att Husse spillde dricka över sig. Kul?

Berodde nog på det nya översvåra superteoretiska ämnet + mätta magar efter lunchen. Jag brukar bli rätt flummig och trött när jag är mätt.
Känner någon igen sig?


Dessa boiis satt jag med idag. Mah homiiies! <3 ^^

Off to Ullared

I onsdags hade jag tenta i ritteknik. Idag hade vi redovisning i inventor. Skönt att lägga de ämnena bakom sig.

Imorgon börjar vi med ett nytt ämne - form & läge.. Vad nu det kan vara? Det verkar iaf ytterst ointressant. 4 lektioner kommer vi ha bara. Och dom vill att vi ska köpa litteratur för 550 kr! Fan heller! Jag hade kunnat ha MYCKET roligare för dom pengarna.. Tar hellre ett IG isf så kan jag tenta upp det efteråt.
Då kan jag låna nån klasskompis bok ;)

Anyways. Jag skall skolka efter lunchen imorgon. Eller jag ska snarare "mystiskt försvinna". Åker med mina föräldrar till Ullared! Haha. Det är ju öppet till 20.00 där så man hinner ju shoppa jättelänge om man vill. Vi nöjer oss med några timmar...

Aja.. BYE!

När ska dagen ta slut?

Vad lång den här dagen blev! Det blir lite konstigt när man åker hem från skolan redan vid 10-tiden! Jag hade tenta i morse (som jag klarade galant).

Sedan stannade jag till hos mamma på jobbet och skrev ut photoshoppade affischer som jag ramade in (lade alla i samma ram, bakom varandra, så man kan byta färg om man vill). Det ska bli en examenspresent till min kusin Frida som är färdig lärare nu.


Jag gjorde research på hennes blogg för att komma på idén ;)

Sedan latade man sig framför dumburken en stund. Var sjukt trött. Åt. Gick upp till datorn. Och sen började jag måla i några timmar.

Efteråt var jag helt slut och vimmelkantig och klockan var bara sex...
Jag lägger mig nog tidigt idag!

Blue world


Jag har suttit och målat idag! Fan vad kul det är, när jag väl kommer igång!

Jag gjorde denna med tuschpennor och vanliga färgpennor plus väldigt utsmetat och svag ljusblå pastellkrita. Och så har jag klistrat på strassdiamanter.
Jag har inte allt många färgpennor kvar från min barndom nu så det är kanske dags att köpa något nytt multipack! Såna från barnavdelningen ;)

Jag fick inspiration till att göra denna bild när jag spelade farmville (på facebook). Jag odlade såna fina blommor där - morning glory. Jag ville helt plötsligt måla blå blommor.

Bus i snön!



Jag och Tobi busade lite i snön i helgen, på hans gräsmatta. Det var väldigt kul!
Jag spelade in ett par filmer som jag tänkte visa här också :)






Ramen!

Jag lagade mat till mina föräldrar idag! Hittade på ett helt eget recept, som blev en thai-nudelsoppa. Eller RAMEN (japanska) som jag kallar det!
Gott och starkt blev det.


Lagom aptitlig bild... ;)

  • Recept
  1. Jag började steka lite grejer i grytan: Champinjoner, lök och paprika.
  2. Sedan slängde jag i en morot (skivad i tunna stavar) och bambuskott.
  3. Hällde sedan i kokosmjölk - tjock sådan. Var typ all kokosfett eller nåt :P
  4. Jag gjorde kycklingen i små bitar (4x4cm) och la ut bitarna på en plåt och tillagade i ugnen. Minst 10 minuter tror jag.
  5. Hade någon kryddmix för thaikyckling i grytan också fast den var STARK så jag tog inte så mycket.
  6. Hade mjölk i också. Och grädde med.
  7. Sedan alla möjliga kryddor! Kycklingbuljong, salt, peppar, curry, paprikapulver, grillkrydda, timjan, oregano, mos och pommer krydda, italiensk salladskrydda och.. det var nog alla..
  8. Och när kycklingarna blev klara fick dom hoppa ner i soppan och så satte jag på kokvatten.
  9. Jag kokade sedan nudlar som jag hällde av vattnet på och slängde ner i soppan.
  10. SERVERA!

Min nya mössa


Finns det inget ord för MÖSSA i engelska? Mer än hat? Dom kallar ju allt för hat...

Men ny mössa inhandlades på Cubus idag. Har försökt hittat en "sån här" (med öron) mössa i herrmodell, men jag hittar det ingenstans! Är det ute? Jag ser killar på stan ha på sig dom, men dom kanske är köpta förra säsongen!?

Denna ombytliga värld...

GAAAH JAG AVLIDER SNART!

Orkar inte rita mer nu! Har en skittråkig läxa, som är sååå tidskrävande. Bara att rita detta (med rätt mått och vinklar) tog 1,5 timmar. Sedan ska jag rita två vyer till plus en 3D-skiss. Och så ska det förstås måttsättas, vilket är det krångligaste...

Wish me luck!

SMS-bus

Fick sms från en gammal klasskompis förut. Eller "kompis" var han ju inte.
Han gick helt enkelt i min klass. Hade inte ens hans nummer på mobilen..

"Gammal klasskamrat"
Har inget på mig

"Gammal klasskamrat"
Ursäkta. Var inte jag som skrev.

Mitt svar
Tss... SNUSKGUBBE!

"Gammal klasskamrat"
Hehe. Har lite störda kompisar bara.

Mitt svar
Ja! Nakna är dom också...

Sen svarar han inte mer! Tusan. Jag tycker det är så kul att skriva lite störda grejer. Speciellt på MSN. Folk fattar ju inte när man är ironisk då heller! Haha

Jag ska klara det!

Hehe idag försökte jag mig på att träna med såna där pilatesbollar på gymmet! Tycker det verkar så mysigt på den avdelningen, med mjukt golv, medicinbollar, balansplattor och t.o.m en ribbstol. Fast när jag räknar upp dom redskapen känns det ju sååå idrottsal a la grundskolan :D

Jag var inte så duktig på pilates. Det var för balanskrävande så jag rullade av hela tiden. Det hördes bara en massa kvid och flämtande från pilateshörnan.

Men jag ska nog fortsätta öva där. Tror det är en bra sak att kunna.

Hörde från en massageterapeut som jobbar för ÖIS A-lag att ett av intagningskraven för spelarna är att dom ska klara av att STÅ på en pilatesboll!

Styrka och balans.

Det ni ;)

I'm a slutty girl

Slut för idag. Slut for today.

Mwaha! Kom på den ordvitsen heeelt själv precis. Det ska jag uppdatera min facebookstatus med någon kväll snart. It's gonna be awesome!

Bark i röva!



Jag tycker om mjukt toalettpapper! Min mormor gav oss lambi häromdagen, vilket är en rätt konstig sak att ge oss men jaja. Det uppskattadas! Iaf av mig.
Vi har alltid sånt där billigt, tunt skitpapper (i dubbel bemärkelse) annars! Och det FÖREDRAR mina föräldrar! Så det kommer inte bli en bestående grej, det här med mjuuukt papper. Det ska var grått, hårt och skrovligt!

Man kan ju lika gärna torka sig med bark.

snösnösnö

Blööh! Jag är så uttråkad! Har typ inte gjort ett piss på flera dagar och nu har jag fått nog.. Och så snöar det så in i norden idag så man kan inte ta sig nånstans..
Jag kan inte ens plugga inför provet nästa vecka för jag glömde "boken" (pdf-dokument) i skolans dator.. Visst har det gått för långt om jag VILL plugga?

Killen som ville se matchen NUUU!

Hehe vissa talar (i det här fallet, postar forumtrådar) innan dom tänker :)


Den här ishockeymatchen ställde min kära pappa sin alarmklocka för att kunna gå upp och se kl 3 i natt...

Jag är så himla glad att jag har en pojkvän som är noll intresserad av sport!
Han är nollkollcocosboll när det gäller sport. Gud vad skönt. Jag skulle avsky om han var tvungen att följa Allsvenskan, Premier League, La Liga och alla dom där fotbollsmatcherna! NÄ FY!

Ska nog skicka ett sms till honom: "Tack älskling för att du är som du är"

♥ ♥ ♥

WoW


Nu ska jag spela lite dataspel som den nörd jag är!

Bildlektionerna i högstadiet

Här sitter jag och har lite småtråkigt och tittar igenom min bildmapp. Jag har en massa bilder jag har målat där bl.a. Det är kul att titta på, fast jag blir lite ledsen över att jag aldrig målar längre! Det är ju så kul, när man väl satt igång!

Jag fick MVG i bild i högstadiet. Jag har tre bilder från den tiden, på min dator. Dom tänker jag visa upp, för det är ju lite kul ;)


Jag var aningen besatt av Zelda! Målade denna i A2, så därför var det svårt att lyckas få in en bra bild i datorn. Tog kort med kamera på pappret...
Uppgiften var att måla en bild i en färgskala, alltså grön i mitt fall!



Detta är Gollum då.. Tror faktiskt det var valfri uppgift! Jättedålig kvalitet men det var ju A2 och det är svårt att fotografera bra. Tyvärr! :P



Hehe den här bilden tycker jag om. Vi skulle göra ett litet arbete om valfri konstnär och valde någon Ulf Rahmberg, som gjort en målning som såg ut nästan såhär. Jag hann inte måla färdigt ;)
Det är ett monster som styrs som en maskin av en marionettdocka som i sin tur styrs av någon.. Ja, det är typ en tanke bakom målningen! Målning 21 heter den.

Och det var dom bilderna jag hade från högstadiet :)

Prisbelönt kortfilm



Hehe den här filmen tyckte jag om! Så jäkla "spot on" ;)

2010


Vi sprang ut på parkeringen lite snabbt vid tolvslaget och skålade, som sig bör ;)

Nu är det 2010 dårå! 10-talet. Jag undrar om man ska säga 00-talet om det gångna decenniet? Låter så knäppt :P Tur att jag är en enkel 80-talist :)

Men gårkvällen hos brorsan var trevlig! Ingen FEST som man kanske brukar förvänta sig av nyår, för det ville vi inte. Vi fick god mat, spelade spel och umgicks. Vi sov över också, jag och Tobi.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på Heroes med Tobi. Och äta chips med dip. Kanske borde låta bli? Har typ ätit godis varje dag detta lov.. Men jaja, lite till kan ju inte skada?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus